ΑΦΟΙ ΦΟΥΡΛΕΜΑΔΗ Ο.Ε

Ελαιοτριβείο-Τυποποιητήριο

  1. Το ελαιοτριβείο μας
  2. Τα πληντήρια μας
  3. Οι μαλακτήρες μας
  4. Τα ντεκάντερ μας
  5. Οι διαχωριστήρες μας

Η οικογενειακή μας επιχείρηση ...

Ελαιοτριβείο - Τυποποιητήριο

 

... Αφοί Φουρλεμάδη Ο.Ε. με πάνω από 35 χρόνια εμπειρίας στην παραγωγή του ελαιολάδου έχουμε καταφέρει σήμερα με αγάπη και μεράκι, να διαθέτουμε ένα υπερσύγχρονο ελαιοτριβείο που εγγυάται την παραγωγή της καλύτερης ποιότητας ελαιολάδου.

Το ελαιοτριβείο μας, Αφοί Φουρλεμάδη Ο.Ε., βρίσκεται στην Μαλεσίνα, θέση Λάκιζες στο Νομό Φθιώτιδας.

Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας, διαθέτουμε τυποποιητήριο και δύο υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής ελαιολάδου. Μας δίνεται λοιπόν η δυνατότητα να παράγουμε και να τυποποιούμε αρίστης ποιότητας ελαιόλαδο, μόνο με μηχανικές μεθόδους, χωρίς χημικές επεξεργασίες, διατηρώντας όλες τις βιταμίνες και τα θρεπτικά συστατικά του.


Πολύ απλά ... παράγουμε ένα υγιεινό 100% Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Κορυφαίας Ποιότητας.

 

 

elaiotribeio

Το ελαιοτριβείο Αφοί Φουρλεμάδη Ο.Ε είναι ένα από τα πιο προηγμένα ελαιοτριβεία. Τα περισσότερα από τα τμήματά του σχεδιάστηκαν με βάση την εμπειρία.
Το να δημιουργήσεις το ιδανικό ελαιοτριβείο είναι ένα κατόρθωμα από μόνο του καθώς μπορεί κάποιος να αλέσει τον ίδιο καρπό σε δύο διαφορετικά ελαιοτριβεία και ανάλογα με τα μηχανήματα και τη διαδικασία που θα χρησιμοποιηθούν να πετύχει τελείως διαφορετικής ποιότητας ελαιόλαδο.
Επίσης στην Αφοί Φουρλεμάδη Ο.Ε όλα τα μηχανήματα που χρησιμοποιούνται είναι φτιαγμένα από ανοξείδωτο ατσάλι για να εξασφαλίσουν ότι δεν θα υπάρξει καμιά επιμόλυνση ή αλλοίωση του ελαιολάδου είτε στην υφή είτε στη γεύση.

 

- ΕΞΑΓΩΓΗ ΕΝ ΨΥΧΡΩ -

"Ελαόλαδο ανωτέρας κατηγορίας που παράγεται απ’ευθείας από ελιές και μόνο με μηχανικές μεθόδους"